The Space We Live In: A Stylish Design

For this design, our purpose was to maximize the space while creating a comforting modern fascinating rolex cellini copy uk house in which owners feel physically and mentally at peace.


We did so by placing a shoe cabinet at the foyer area with light cement finish. In the staircase area, we placed a wine cabinet and a dining table beside the sofa.

 

To transform the living room into a happy place, we used a full height TV panel with marble texture and glass finish to create a bold look, and a huge pendant light to bring up a relaxed atmosphere.

 

We designed this space with simplicity in mind, and created clean and open spaces that allow the architecture, furniture and materials in the room to breathe. To give the space a modern interior design look, we incorporated wood texture furniture.

 

Our designers placed ample emphasis on views and daylight using slide and stationary windows; many are impressed by the garden with the fish pond and the tree at the front.

 

The master bedroom was designed with the fashionable hublot classic fusion fake owner in mind, that’s why we used a pink flower wallpaper that combined perfectly with the curtain. To give the room a unique and inimitable look, the ceiling was designed to give a soft light. The walk in wardrobe was designed with timber stripe and has a bag display, cabinets and a dressing table with a beautiful mirror.

 

To create a calming effect in the son’s room, we used a blue cloud wallpaper. Additionally, to further reinforce this, we placed the study table with the sitting bench in front of the window. In the second room, we used a light brown wallpaper to give the space a younger look. To maximize the use of space, we placed a storage beside the bed.

 

The owner wanted privacy in the studio area so we placed a glass door to cover the area and kept the eco-friendly ambience with a plant pattern wallpaper.

 

The kitchen is the centre of every home, and that’s why we used solid and marble tops to create a small gathering area, to eat or just hangout. We ensure a sizeable space for storage and that’s why we designed a practical big kitchen. The small pantry with a sink is the perfect complement to this area.

 

All in all, for this interior design, we chose order, clarity, calmness and intention, that’s why we drew the attention to the shape, texture and color of the things and spaces we live in.

 



PHOTOS