Article

12 YEARS OF SOLID EXPERIENCE
homeArticle

Designer Name IND’FINITY DESIGN TEAM
Designation INTERIOR DESIGNER
Project Location MENARA BOUSTEAD
Project Type OFFICE
Site Area (Sq Ft) 4,397
Completion Date JANUARY 2019

IND’FINITY DESIGN SDN BHD
www.indfinitydesign.com.my +603 9283 0992

DEPARTURE FOR MODERN INDUSTRIAL

BEYOND AN AVERAGE OFFICE SPACE, IND’FINITY’S INDUSTRIAL KNACK MAPPED OUT A WHOLE FRESH ENCOUNTER FOR A FUTURISTIC, GLOBETROTTER WORKSPACE.


A new world needs new beginning, in purpose for the greater good. The fresh outlook encompasses the repositioning of Boustead Travel Services’ image to better distinguish themselves in the industry. With a fresh design in mind, a positive culture is shaped; it aligns with the company’s recent decision to embrace sustainability, coupled with a touch of greenery.

Incredibly spacious, the layout is articulated with an open space concept, has long sightlines. Working with simple materials, the industrial swing is diverse in bright, fun tones and appealing floor patterns combination. Starting off with the welcome board, Boustead’s corporate logo in tiffany blue blend with hues of the plywood, concrete panel and metal wire mesh.

It turns out that the welcome board space is versatile. On the side, it is a waiting bench cushioned in pop colours. Glancing towards the back, more sittings are designed around it. Namely, the U- and L-shaped configuration, combined with shelves, high seats and an extended long table.


The pantry follows after. Ample enough to cater for a hungry crowd, the space within is bedecked with timber flooring. In that spread, the kitchen space comes in as a package of light preparation, storage, wash and dine on the raw wood bar. Like a blank canvas, the walls are painted giving room for inspirational quotes and a shout-out section for a tightly-knit culture. The world map on the partially plastered, bricked wall is a work of art itself. That reckons the social space.

Time to get to business as the partitioned wall moves over. Breaking the status quo of an office setting, the work zone is a collaboration of formal and informal meeting spaces which structured the tangible and intangible matters between the management and the employees. The arrangement encourages interaction, granting freedom in expression and teamwork tact. Serious conversations are gleefully seen feasible in an animated blue and green rooms.

Nothing makes more of a good impression for a well-lit space like this one. Natural lighting is obtained from its full source through the glass windows and partitions; an ingenious move to boon. Funky to the eyes, the customised lightings comes in variation, expressive for light bulb moments during perplexed situations. An arrival from the foregoing, seasoned workspace, the offbeat world invites fresh perspectives indeed.